15 fakta om mig

0kommentarer

1# Jag är sjukt rädd för hissar och tar alltid trapporna.
 
2# Blir hysterisk när jag ser ett kryp, en gång stod jag mitt i natten i 15 minuter och hyperventierade och brast i gråt när mamma kom bara för att jag var omringad av 2 nattfjärilar, en skalbagge och jag hade sett en spindel lika stor som en jordgubbe ute.
 
3# Hemma använder vi spotify varenda vakna timme.
 
4# Jag lärde mig läsa och skriva i väldigt tidig ålder.
 
5# Min morgonrutin består alltid av att jag stiger upp 06.04 på morgonen klär på mig (duschar om det behövs), går och sätter på morgonpasset i p3 på radion och gör frukost som jag äter ensam eftersom alla andra stiger upp runt 7. Anledningen till att jag stiger upp så tidigt är för att jag gärna vill ha mycket tid på mig och slippa stressa. Sen cyklar jag till skolan varje dag med 2 av mina vänner.
 
6# Mina favoritämnen just nu är SO, svenska, hemkunskap, slöjd och engelska (även idrott ibland).
 
7# Du kan inte fråga mig om mina favorit - filmer/böcker/artister/låtar/anything, för jag kan inte ha favoriter, älskar så många lika mycket.
 
 
 
8# Älskar att läsa böcker, när jag var 9 tvingade mina föräldrar mig att läsa Harry Potter för att jag skulle få något svårt att läsa, så att jag kunde ha en bok i ca 3 månader. Ville absolut inte läsa Harry Potter men sedan när jag väl började blev jag förälskad och läste ut första boken på 3 veckor, inte månader.
 
9# Har varit med i Utmaningen i radion och blivit stormästare (vinnare 5 gånger i rad) och vann 5 biobiljetter. 
 
10# Har bara varit utomlands 2 gånger, Turkiet och Danmark. Fast ska ju till London i sen augusti, tidig september och är så sjukt TAGGAD!
 
11# Är lite besatt av tvserier och följer så många att jag inte ens kommer ihåg alla.
 
12# Jag älskar att skriva och har alltid en massa ider på berättelser som jag börja skriva på men inte orkar avsluta.
 
13# Jag frukstansvärt mörkrädd så jag gillar inte skräck eller drama, men älskar komedier!
 
 
14# Älskar att äta mat och att laga mat. Ibland brukar jag laga trerätters till familjen.
 
15# Vill kunna sjunga (bra, alltså okej, alla kan ju sjunga men att ha en röst som folk vill lyssna på) men olyckligtvis kan jag inte.
fakta,

Vill du säga något?

Bara jag som ser :)